Om DNS-Service

DNS-Service har været med i rigtig mange år, hvorfor jeg har meget stor erfaring med rigtig mange forskellige systemer. Jeg arbejder efter gode vestjyske værdier, som kommer dig som kunde tilgode

Jeg startede helt tilbage i 1998, hvor det blot drejede sig om hjemmeside-hosting for gode venner. Efter kort tid, skulle vennernes venner også have en hjemmeside hosted.

I dag udgør hjemmeside-hosting en meget lille del af den samlede drift. Fokus er istedet flyttet til hosting af web-apps, som jeg selv har udviklet. Jeg udvikler naturligvis stadig til kunder, men dette kun når der er specielle øsnker til funktionaliteten, jeg laver meget sjældent en "almindelig" hjemmeside.

Herunder er nogle af grundene til at du skal vælge DNS-Service

1

2

3

4

1. Professionelt udstyr

DNS-Service bruger udelukkende professionelt gennemtestet hardware til serverne. Jeg skifter hellere en ustabil server end reperation. Jeg har en klar holding til at når en server begynder at få sygdomme, skal den straks skiftets for ikke at der opstår en ad hoc situation.

2. Stor erfaring

Idet DNS-Service har været på banen i mange år, er det klart at der gennem årene er blevet opbygget en stor erfaring, som kunderne i dag kan nyde godt af. Det er yderst sjældent jeg står overfor et problem, jeg ikke har set før.

3. Lettere hverdag

De fleste aweb-apps er udviklet for at gøre mit eget liv nemmere. Det har dog vist sig at det også har været til rigtig stor gavn i mange andre virksomheder. Se mere under produkter

4. Kunderne er det vigtigste

Kunderne er det vigtigste i virksomhed. Hos mig er kunderne ikke et nummer, jeg kender mine kunder og de har været hos mig længe. Helt bevist har jeg ikke stor tilgang af kunder, da jeg istedet ønsker at servicere de kunder jeg har. Jeg har intet ønske om at være blandt de største og billigste i brancen, men jeg er/vil være blandt de bedste.

Teknisk support

Remote : Start support
Email : info@dns-service.dk

Kontor

Nykærsvej 8
6900 Skjern